fbpx

Ny medarbeider i Iconomy

Iconomy teamet vokser og fra nyåret så kom Stian Bergh med på laget. Han blir å sitte ved vårt kontor i Trondheim.

Velkommen Stian, hvordan føles det?

Takk! Spennende å starte med noe nytt. Har aldri jobbet i regnskapsbyrå før. Gleder meg til å starte med noe nytt.

Kan du fortell litt om deg selv?

Kommer fra Bodø. Er 43 år og har jobbet med regnskap siden 2008. 11 år i Stavanger og 2 år i Trondheim.

Hva har du jobbet med tidligere?

Har jobbet med regnskap fra 2008. Begynte i Stavanger Aftenblad i 2008, har siden jobbet i 4 selskap før jeg kom hit i Iconomy. Disse er; HABI AS, Parker Maritime AS, Saipem Norge AS og Bewi Energy AS. Har jobbet som regnskapsfører, regnskapsansvarlig og Finance Controller.

Hva gjør du helst når du har fritid?

Er glad i å stå på ski, helst nedoverski… Går også turer når været tilsier at det er fornuftig å dra til fjells. Ellers prøver man å være sosial når anledningen byr seg. Tar gjerne en øl i godt lag, gjerne sammen med noe god grillmat. Glad i å reise, så gleder meg til vi kan gjøre annet enn å sitte hjemme pga COVID-19.

Hvilke forventninger har du til Iconomy?

Håper å utvikle meg videre profesjonelt og at jeg får utfordret meg på en ny måte. Nytt for meg å jobbe i et byrå, har alltid tidligere jobbet for 1 selskap.

Noe spesielt du ser frem til?

Akkurat nå er det mest til alle restriksjonene relatert til COVID 19 blir borte. Slik at arbeidsdagene kan normalisere seg og jeg kan dra ut å møte kundene mine som ikke har kontor her i Trondheim.

Hva tenker du om regnskapsbransjen fremover?

Tror at fremtiden ligger i nettbaserte løsninger. Vil tro at AI funksjoner vil komme mer og mer etter hvert. Noe som vil gjøre avstemminger og mottak enklere enn det er i dag. Noe som vil gjøre arbeidsdagen mer effektiv og at rollen til regnskapsførere vil bli mer administrativ, rådgivning vil bli viktigere.

Vi ønsker Stian velkommen til Iconomy og mange kunder kommer til å nyte godt av kompetansen til denne mannen.Leave a Reply