Samarbeidspartnere

24sevenoffice leverer det mest komplette ERP og CRM systemet vi finner i skyen. Selskapet er fremtidsrettet og ønsker de beste løsningene for kundene. Det samme som oss med andre ord!

Oneflow er vår samarbeidspartner på papirløs signering. De bidrar med en heldigital løsning med online signering av alle relevante avtaler med mer.

Wolters Kluwer er vår samarbeidspartner på årsavslutning og skatteprogram. Her får man komplett regnskapsavslutning og profesjonell utarbeidelse av årsregnskap, samt utarbeidelse av selvangivelse og skatteberegning.

Iconomy er et autorisert regnskapsbyrå som er medlem i Regnskap Norge. Regnskap Norge er profesjons- og bransjeforeningen for autoriserte regnskapsførere i Norge. De driver et omfattende kvalitets- og informasjonsarbeid, og er en viktig høringsinstans. I tillegg er de kursleverandør innen regnskapsfaglige og bedriftsøkonomiske temaer.

Prisolve er vår valgte samarbeidspartner på rapportering. De har den beste og mest visuelle rapporteringsløsningen vi har sett. Prisolve hjelper alle slags virksomheter med å finne kritisk styringsinformasjon i eksisterende data og visualisere det i brukervennlige dashbord, rapporter og skreddersydde løsninger.