Hvorfor er rapportering viktig ?

Det å ha gode verktøy for å hente ut rapporter kan være verdifullt for virksomheten. Det handler om å visualisere en utvikling og ha et aktivt styreverktøy i hverdagen.

En rapport som kommer flere måneder i etterkant er historie og ikke mulig å bruke som beslutningsverktøy. Tenk deg at du skal inn i et styremøte, eller sende rapport til daglig leder og du vet at du må bruke en dag på å sette sammen ulike økonomiske rapporter. Med våre verktøy går dette på sekunder, og du får det ut i pdf for direkteutsending til andre i virksomheten.

I Iconomy mener vi at daglig ledere, økonomiansvarlige og controllere ikke skal bruke tiden sin på å hente ut statistikker i fra alle ulike systemer. Videre bruke masse ressurser på å klippe dette inn i et dokument eller en epost. Dette kan automatiseres, og da skal det automatiseres.

Gjennom vårt rapporteringssystem så får man et verktøy som henter alle data rett ifra økonomisystemet. Synkroniseringen skjer i nåtid.

Her er det ingen klipping og liming, men ferdigordnede rapporter på alt fra avdelingsregnskap, prosjektregnskap, resultat, balanse, månedsoppsett, kontantstrømanalyse, likviditet, styre, regnskapssammendrag og masse mer.

Rapportene er så visuelle og lettforståelige at de passer likegodt til folk uten økonomiforståelse, som de med mer inngående økonomikunnskap.

Vi gjør rapportering til en lek. Ta kontakt for en uforpliktende prat om vår rapporteringsløsning.