Iconomyteamet vokser videre – Preben Riska er ny mann på laget

Iconomyteamet vokser og vi ønsker Preben Riska velkommen på laget. Preben kommer opprinnelig fra Sandnes, men er nå bosatt på Ila. Han er noe så sjelden som en regnskapsfører, rådgiver, relasjonsbygger og selgertype. Dette er egenskaper som passer godt inn i Iconomy og som vi verdsetter. Han blir å jobbe ved vårt kontor i Trondheim. I forbindelse med oppstarten så tok vi et lite intervju med Preben.

Velkommen til Iconomy, hvordan tenker du at det blir å starte hos oss?
Dette blir kjempespennende. Å komme til ett selskap med 3 dyktige kollegaer og en helt rå plan. Teknologien og utviklingsmulighetene var det som dro meg hit.

Kan du fortelle litt om deg selv?

Jeg er 25 år og kommer fra verdens nydeligste plass Sandnes.
Som person er jeg en energisk type med et stort vinnerinstinkt vil jeg si. Erfaring fra idretten både som tidligere volleyballspiller og volleyballtrener.
Har opparbeidet meg god kunnskap innenfor fagfeltene vi opererer innen fra skole og jobb. Før Iconomy jobbet jeg i Delta Regnskap AS og vil her gjerne takke Christian Kjeldstad for utrolig masse lærdom og personlig utvikling.

Jeg er også personen som oppsøker muligheter, og derfor er det mange som kommer til å få henvendelse fra meg om å bli med på ett eventyr innen regnskapsbransjen.
Når jeg ute i salgsmøte kan jeg vel kanskje kalles regnskapsførernes svar på Zlatan, en notorisk måltyv.

Hva gjør du på fritiden ?

Jeg trener, spiller litt volleyball og er mye ute med venner. Samt fast gullrekke kveld på fredager med Ragnhild. (samboer red.anm)

Hvilken muligheter og utfordringer ser du i denne bransjen fremover ?

Mulighetene her er store! All teknologien som skal på plass samt det å alltid ligge en mil foran alle andre når det gjelder kundetilfredshet, faglig dyktighet og selve føringen.

Ser aldri utfordringer. Ingenting er umulig, tar bare litt lengre tid

Hvilken rolle har en dyktig regnskapsfører ?

En dyktig regnskapsfører er en som ser kundens behov og er med i tiden.

Hvilken forventninger har du til Iconomy ?

Store forventninger her altså!  Jeg forventer meg ett selskap med vinnerinstinkt og teft for å kunne gjøre hverdagen enklere for våre kunder.
Jeg forventer at vi alltid ligger foran alle andre regnskapskontor både med teknologi og rådgivning innenfor mange forskjellige fagfelt.

Hva er dine ambisjoner?

Mine ambisjoner er å bli best innen rådgivning. Dette skal jeg få til med å ta til meg all lærdom fra ansatte, kunder og fagartikler.

Samt det å kunne vise andre at regnskap ikke er kjedelig men utrolig spennende og lærerikt også for mannen i gata.