Iconomyteamet vokser

I mai 19 startet Dimitrii Smirnov hos oss i Iconomy. Dimitrii er en dedikert ung mann som brenner for faget. Han startet studiene uten å kunne et ord norsk, men det er sagt at han lærte seg norsk på tre uker. Dimitrii legger ned en enorm innsats for å kunne hjelpe kundene i Iconomy. Vi har intervjuet Dimitrii i forbindelse med hans første måneder i selskapet.

Velkommen til Iconomy, hvordan tenker du at det blir å starte hos oss?

Iconomy satset på teknologi og kundeorientert tilnærming, og derfor synes jeg at det blir mange spennende erfaringer med moderne økonomiløsninger og utfordrende arbeidsoppgaver med en bratt læringskurve.

Kan du fortelle litt om deg selv?

Jeg er 25 år, opprinnelig kommer fra Russland, og har bachelorgrad i regnskap fra Nord Universitet i Steinkjer.
Jeg streber alltid etter å bli en bedre spesialist innen fagfeltet mitt. I løpet av studiene mine jobbet jeg som studentassistent i en rekke fag og var økonomiansvarlig i en studentorganisasjon, som var veldig lærerike erfaringer.
Nå gleder jeg meg til å ta det neste steget, og bidra til selskapet og kundene mine.

Hva gjør du på fritiden?

Jeg lærer å spille elgitar og liker å omgås med vennene mine. Jeg også følger med nyhetene fra økonomi- og datateknologiverden.

Hvilken muligheter og utfordringer ser du i denne bransjen fremover?

Uten tvil gjennomgår bransjen store forandringer. Først og fremst, påvirkes regnskapsføring av utviklinger innen kunstig intelligens og automatisering, og det skaper nye, mye mer effektive verktøy og løsninger. For det andre, blir regnskapsførere mer integrert i kundeselskap og fungerer ofte som rådgivere, som krever ytterligere kompetanse.

Hvilken rolle har en dyktig regnskapsfører?

En dyktig regnskapsfører er en faglig sterk diskusjonspartner som har en god forståelse av hva kunder trenger og prøver å utvide potensialet til kundene sine.

Hvilke forventninger har du til Iconomy?

Jeg ser frem til en masse spennende arbeidsoppgaver og læringsmuligheter. Jeg også forventer at vi skal stå i forgrunnen av bransjen i forhold til teknologi og benytte innovative løsninger innen regnskap og rådgivning.

Hva er dine ambisjoner?

Mine ambisjoner nå er å opparbeide meg en variert erfaring, slik at jeg kan skape de beste opplevelsene for kundene mine. Jeg også vil gjerne få mastergraden i regnskap og revisjon eventuelt for å få en bedre forståelse av teoretiske faglige spørsmål.

Iconomy er stadig ute etter dyktige mennesker som ønsker å skape morgendagens regnskapsfunksjon. Ønsker du å være endel av vårt team, ta kontakt med tommy@iconomy.no