fbpx

Iconomyteamet vokser

Iconomy teamet vokser og fra 1.august ønsker vi Tommy Pedersen velkommen. Han blir å sitte ved vårt kontor i Trondheim.

Velkommen Tommy, hvordan føles det?

Det kjennes veldig bra, og jeg gleder meg bare til å komme skikkelig i gang nå.

Kan du fortell litt om deg selv?

Jeg er 38 år, og på familiefronten så har jeg samboer og 4 barn. Jeg er opprinnelig fra Harstad, men har bodd i Trondheim i 18 år. Ellers så har jeg frem til nå jobbet i bank, både som rådgiver, bedriftsansvarlig, avd.banksjef og nå på slutten leder privatmarkedet i Handelsbanken. Det har vært en hyggelig reise i bank og jeg har blitt kjent med masse dyktige mennesker. Nå er jeg klar for å gjøre en jobb for Iconomy og ser frem til det nye oppdraget.

Hva gjør du helst når du har fritid?

Viktig å bruke tiden sammen med barna og deres fritidsaktiviteter. Jeg trener to av barna i fotball, så jeg blir ikke arbeidsledig de neste 10 årene. Ellers når jeg skal slappe av så kan det gjerne være en fotballkamp. Tottenham er det store laget. I tillegg har jeg akkurat fått meg en ny hobby, nemlig ølbrygging. Det er både interessant og spennende å eksperimentere med smaker.

Hvilke forventninger har du til Iconomy?

Jeg tror det blir en reise, en reise mellom nåtid og fremtid. Denne bransjen er overmoden for en endring og akkurat det kan vi bidra med. Denne grensen mellom 100 % robotisering og samtidig ivareta det menneskelige aspektet. Det er også spennende å være i et selskap som har så klare ambisjoner, opp og frem.

Noe spesielt du ser frem til?

Det blir utrolig spennende å se resultatene av utviklingen og hvordan dette stiller oss rent konkurransemessig. Jeg er utrolig ydmyk ovenfor den jobben bransjen har gjort frem til nå, samtidig så tror jeg potensialet er mye større. Kundene blir å kreve mer fremover av regnskapsføreren.Leave a Reply