fbpx

Nyansatt ferievikar og ekstrahjelp – Emma Jakobsen

Emma Jakobsen er ansatt som ferievikar og ekstrahjelp ved vårt kontor i Sandnessjøen. Vi er glade for å ha Emma på laget og ser frem til å bli bedre kjent med henne. Vi intervjuet Emma i forbindelse med oppstarten hos oss.

Velkommen til Iconomy, hvordan føles det å være hos oss?
Takk! Det føles veldig bra. Trodde ikke jeg skulle få muligheten til en slik sommerjobb, så setter stor pris på å ha fått denne jobben.

Kan du fortelle litt om deg selv?
Jeg er ei 20 år gammel jente som er født og oppvokst på Herøy, og fullførte videregående her i Sandnessjøen. Det siste året har jeg bodd i London, hvor jeg studerte Business Management med finans ved Middlesex University. Nå etter sommerferien flytter jeg til Stavanger for å starte en bachelor i Økonomi og Administrasjon ved Universitetet i Stavanger. Derfor passer denne jobben seg midt i blinken!

Hva gjør du på fritiden ?
Bortsett fra jobb prioriterer jeg venner og familie, og prøver å få så mye som mulig ut av sommeren min hjemme på Herøy. Øya har mye fint å tilby, anbefaler alle til å ta turen ut til Helgelandskysten, og ikke minst Herøy! Glad i å se og oppleve nye ting, brukte derfor mye tid på å bli kjent med byen da jeg bodde i London.

Hvilken muligheter ser du i denne bransjen fremover ?

Økonomi generelt er en bransje med veldig mange muligheter. Når jeg selv ikke er helt sikker på akkurat hva jeg vil jobbe med, er det betryggende å vite at jeg har så mange muligheter med en grad i økonomi.

Hvilken forventninger har du til Iconomy ?

Etter å ha jobbet her i bare knappe to uker stortrives jeg allerede. Derfor har forventingene mine til Iconomy blitt enda høyere, og jeg ser for meg dette blir en måned hvor jeg vil lære mye nytt og relevant.

Hva er dine ambisjoner?

Mine ambisjoner for denne jobben er å ta til meg alt nytt som er å lære, i tillegg til å yte mitt beste ved å få bruke teorien jeg har lært på skolen i praksis. Mine ambisjoner innen økonomi generelt er at jeg skal ta en utdanning som jeg er fornøyd med og trives i.

Vi er glade for å ha Emma på laget og ser frem til fortsettelsen.Leave a Reply