fbpx

Vi søker fremtidens regnskapsførere

I forhold til teknologi og robotisering så er verden i stor endring, det betyr også at det fremtidige behovet endrer seg.

De som ønsker å jobbe i regnskapsbransjen fremover må endre noe av tankesettet i forhold til regnskap. De som idag sitter og er gode punchere vil bli overflødige i et fremtidsperspektiv. Roboter vil ta over og automatisere denne delen av regnskapsførselen.

Selv om ikke alt på kort sikt kan automatiseres så vil det meste etterhvert bli det. Så hva skal regnskapsføreren gjøre i fremtiden? Man må trolig øke proaktiviteten endel, og i større grad være ute å snakke med kundene. Man må bli bedre på rapportering og ta CFO rollen i virksomheten. Man må bli bedre på opplæring av kunder, kursing og rådgivning i hverdagen. Fremtiden handler om å drive forretningsutvikling i tospann med kunden.

Alt dette vil gjøre at man blir både attraktiv som arbeidstager og regnskapsbyrå i et fremtidsperspektiv. Vi ønsker å komme i kontakt med nettopp de menneskene som har evnen til å se fremover og ønske ny teknologi velkommen. Se mulighetene som kommer og ta imot disse med åpne armer.

Til vårt kontor i Trondheim så søker vi etter deg som er selvstendig, har lyst å forme fremtiden og i stor grad påvirke din egen arbeidsdag. Her har du en unik mulighet å være med i et “ungt” firma i en oppbyggingsfase og sette ditt eget preg på hvordan ting skal bli.Leave a Reply